Ιστορίες Αγάπης που δεν Ανήκουν σε Αυτόν τον Κόσμο | Stories of Love That Cannot Belong to This World

21 Ιουνίου στους κινηματογράφους

 * Μια θαυμάσια δραματική κομεντί σχέσεων από τη φημισμένη σκηνοθέτιδα Francesca Comencini (Gomorrah της τηλεόρασης) που επιστρέφει σε ταινία μεγάλου μήκους μετά τις βραβευμένες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας A Special Day (2012) και The White Space (2009)

Η Claudia και ο Flavio αγαπούσαν ο ένας τον άλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα, παθιασμένα. Τότε τελείωσε. Σε ηλικία πενήντα ετών, εκείνη αυτό που βλέπει είναι ένας κόσμος άγριος, σαν ένα έρημο νησί. Η μανία του Flavio τον οδηγεί να προχωρήσει τη ζωή του. Η Claudia, από την άλλη πλευρά, αγωνίζεται να ξεχάσει.

Όταν ο Flavio συναντά τη Giorgia, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, κάτω από την καλοκαιρινή βροχή. Η τριάνταχρονη ενέργεια της είναι αναζωογονητική γι 'αυτόν και υποκύπτει στις επιθυμίες της. Η Claudia γνωρίζεται με τη Νίνα από το πανεπιστήμιο, αν και στη συνέχεια χωρίστηκαν από το καθεστώς, την ηλικία και την ιδέα ότι ο σεβασμός δεν θα μεταμορφωθεί ποτέ σε αγάπη. Ωστόσο, η Νίνα είναι τόσο όμορφη και σαγηνευτική, σχεδόν ακαταμάχητη...

Η ταινία είναι το πορτρέτο δύο γενεών, μια ισχυρή ιστορία που μιλάει για μας και την επούλωση του πόνου που προκύπτει από τέτοιες ιστορίες αγάπης.

Movie Details

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Francesca Comencini
  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ Lucia Mascino, Thomas Trabacchi, Carlotta Natoli, Valentina Bellè, Camilla Semino Favro, Filippo Dini

Movie Trailer