ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣTΑΣΙΑΣ COVID19

Έπειτα από την αναγκαστική – πολύμηνη – παύση της λειτουργίας μας λόγω των ειδικών συνθηκών σε παγκόσμιο επίπεδο στο πλαίσιο της πανδημίας του COVID-19, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του κινηματογράφου μας!

Έτσι λοιπόν, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας των θεατών και των υπαλλήλων μας, είμαστε πάλι κοντά σας από 17/9.

Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει αλλαγές οι οποίες περιγράφονται παρακάτω συνοπτικά

  • Ο κινηματογράφος λειτουργεί με το 60% των καθισμάτων του, σε διάταξη των δύο ή ενός θέσεων. Κάθε μια ή δυο θέσεις χωρίζονται από τις επόμενες με απόσταση ενός καθίσματος που υποχρεωτικά μένει κενό.
  • Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας δεν γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προβολής και το κυλικείο κλείνει στις 12μμ.
  • Παρακαλείσθε να επιλέγεται – εφόσον είναι δυνατόν – την αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το site του Δαναού https://www.danaoscinema.store:8181/ibooking63/shows.xhtml ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο ταμείο. Επιπλέον, παρακαλείσθε να προσέρχεστε τουλάχιστον δέκα λεπτά πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης προβολής.
  • Μεταξύ των προβολών μεσολαβεί διάστημα μισής ώρας όπου η αίθουσα αδειάζει πλήρως και απολυμαίνετε ανάλογα. (θέσεις, διάδρομοι)
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου, με εξαίρεση την στιγμή κατανάλωσης ποτού/ φαγητού. Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος θεατής μάσκα, θα διατίθενται προς πώληση εντός του κινηματογράφου.
  • Επισημαίνεται ότι όλοι οι χώροι αερίζονται συνεχώς με συνεχόμενη διοχέτευση νωπού αέρα και εξαερίζονται αντίστοιχα με παροχέτευση του αέρα στον εξωτερικό χώρο. Με τον ίδιο τρόπο – διοχέτευση νωπού αέρα και όχι ανακύκλωση- λειτουργεί και το σύστημα ψύξης/θέρμανσης όλων των χώρων. Έχουν εφαρμοστεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, και έχουν τοποθετηθεί τα απαιτούμενα φίλτρα για την προστασία της υγείας όλων. Στο χώρο υπάρχουν αναρτημένα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
  • Σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά.
  • Φιλική προτροπή και σε καμία περίπτωση απαίτηση, είναι η χρήση καρτών για ανέπαφες συναλλαγές.

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω, πάντα με ατομική και συλλογική υπευθυνότητα, προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεατών και των υπαλλήλων και θετική διάθεση θα απολαύσουμε και φέτος τις ταινίες στις αίθουσες του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ!

#danaoscinema #newera #thinkpositive #μενουμεασφαλεις