ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣTΑΣΙΑΣ COVID19

Έπειτα από την αναγκαστική – πολύμηνη – παύση της λειτουργίας μας λόγω των ειδικών συνθηκών σε παγκόσμιο επίπεδο στο πλαίσιο της πανδημίας του COVID-19, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του κινηματογράφου Δαναού, στην Κηφισίας 109!

Έτσι λοιπόν, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας των θεατών και των υπαλλήλων μας, είμαστε πάλι κοντά σας από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

Η πληρότητα -σύμφωνα πάντα με τα Μέτρα- των αιθουσών δεν υπερβαίνει το  50%,
με την αίθουσα 1 να φιλοξενεί 260 άτομα,
και την αίθουσα 2 να υποδέχεται 50 άτομα.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΑΝΑΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ
* με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού

* με πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν

*  με rapid Test με ισχύ 48 ώρες για όσους ΔΕΝ έχουν εμβολιαστεί

Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει αλλαγές οι οποίες περιγράφονται παρακάτω συνοπτικά για την ενημέρωση των θεατών και επισκεπτών του κινηματογράφου.

Σημειώστε πως,

  • Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας δεν θα πραγματοποιείται διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προβολής, ενώ το κυλικείο θα κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα.
  • Παρακαλείσθε να επιλέγεται – εφόσον είναι δυνατόν – την αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το site του Δαναού https://www.danaoscinema.store:8181/ibooking63/shows.xhtml ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο ταμείο. Επιπλέον, παρακαλείσθε να προσέρχεστε τουλάχιστον δέκα (10) λεπτά πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης προβολής για την δική σας εξυπηρέτηση.
  • Μεταξύ των προβολών θα μεσολαβεί διάστημα μισής ώρας όπου η αίθουσα θα αδειάζει πλήρως και θα απολυμαίνονται τόσο οι θέσεις, όσο και οι διάδρομοι.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου, με εξαίρεση την στιγμή κατανάλωσης ποτού και / ή φαγητού. Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος θεατής μάσκα, θα διατίθενται προς πώληση εντός του χώρου του κινηματογράφου.
  • Όλοι οι χώροι αερίζονται συνεχώς με συνεχόμενη διοχέτευση νωπού αέρα και εξαερίζονται αντίστοιχα με παροχέτευση του αέρα στον εξωτερικό χώρο. Με τον ίδιο τρόπο – διοχέτευση νωπού αέρα και όχι ανακύκλωση- λειτουργεί και το σύστημα ψύξης/θέρμανσης όλων των χώρων. Έχουν εφαρμοστεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, και έχουν τοποθετηθεί τα απαιτούμενα φίλτρα για την προστασία της υγείας όλων. Στο χώρο υπάρχουν αναρτημένα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
  • Σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά.
  • Φιλική προτροπή και σε καμία περίπτωση απαίτηση, είναι η χρήση καρτών για ανέπαφες συναλλαγές τόσο στο ταμείο, όσο και στο κυλικείο του κινηματογράφου.

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω, πάντα με ατομική και συλλογική και με υπευθυνότητα και προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεατών και των υπαλλήλων, αλλά και με θετική διάθεση θα απολαύσουμε και φέτος το πρόγραμμα των νέων ταινιών στις αίθουσες του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ!

#danaoscinema #newera #thinkpositive #μενουμεασφαλεις