ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣTΑΣΙΑΣ COVID19

Έπειτα από την αναγκαστική – πολύμηνη – παύση της λειτουργίας μας λόγω των ειδικών συνθηκών σε παγκόσμιο επίπεδο στο πλαίσιο της πανδημίας του COVID-19, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για την επαναλειτουργία του κινηματογράφου μας.

Έτσι λοιπόν, παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας των θεατών και των υπαλλήλων μας, είμαστε πάλι κοντά σας από την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΔΑΝΑΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ
* με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού 14 ημέρες από την ημερομηνία ολοκλήρωσης του εμβολιασμού

* με πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και έχει ισχύ εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν

*Από 4 έως και 17 ετών εναλλακτικά με self-test τελευταίου εικοσιτετραώρου (24) ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών ή PCR εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προβολή

 Στη δήλωση self-test προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα κατά την επίδειξη της δήλωσης.

*  Η πληρότητα -σύμφωνα πάντα με τα Μέτρα- των αιθουσών διαμορφώνεται σε 100%

Δαναός 1 χωρητικότητα 500 άτομα

Δαναός  2 χωρητικότητα 90 άτομα

Στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει αλλαγές οι οποίες περιγράφονται παρακάτω συνοπτικά για την ενημέρωση των θεατών και επισκεπτών του κινηματογράφου.

Σημειώστε πως,

  • Σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας δεν θα πραγματοποιείται διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προβολής.
  • Παρακαλείσθε να επιλέγεται – εφόσον είναι δυνατόν – την αγορά ηλεκτρονικού εισιτηρίου από το site μας WWW.DANAOSCINEMA.GR ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο ταμείο. Επιπλέον, παρακαλείσθε να προσέρχεστε τουλάχιστον δέκα (10) λεπτά πριν από την έναρξη της προγραμματισμένης προβολής για την δική σας εξυπηρέτηση.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου, με εξαίρεση την στιγμή κατανάλωσης ποτού και / ή φαγητού. Σε περίπτωση που δεν έχει κάποιος θεατής μάσκα, θα διατίθενται προς πώληση εντός του χώρου του κινηματογράφου.
  • Όλοι οι χώροι αερίζονται συνεχώς με συνεχόμενη διοχέτευση νωπού αέρα και εξαερίζονται αντίστοιχα με παροχέτευση του αέρα στον εξωτερικό χώρο. Με τον ίδιο τρόπο – διοχέτευση νωπού αέρα και όχι ανακύκλωση- λειτουργεί και το σύστημα ψύξης/θέρμανσης όλων των χώρων. Έχουν εφαρμοστεί όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, και έχουν τοποθετηθεί τα απαιτούμενα φίλτρα για την προστασία της υγείας όλων. Στο χώρο υπάρχουν αναρτημένα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
  • Σε όλους τους χώρους του κινηματογράφου έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά.

Φιλική προτροπή και σε καμία περίπτωση απαίτηση, είναι η χρήση καρτών για ανέπαφες συναλλαγές τόσο στο ταμείο, όσο και στο κυλικείο του κινηματογράφου.

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω, πάντα με ατομική και συλλογική και με υπευθυνότητα και προτεραιότητα στην ασφάλεια των θεατών και των υπαλλήλων, αλλά και με θετική διάθεση θα απολαύσουμε και φέτος το πρόγραμμα των νέων ταινιών στις αίθουσες του κινηματογράφου ΔΑΝΑΟΣ!

#danaoscinema #newera #thinkpositive #μενουμεασφαλεις