Σύνοψη

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στο Κινηματοθέατρο Δαναός και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!

 

Η μικρή Χάιντι ταξιδεύει από τις μακρινές και χιονισμένες  Άλπεις για να μας θυμίσει ότι με την αληθινή φιλία και την παιδική αθωότητα μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο. Μέσα από περιπέτειες και δυσκολίες, η Χάιντι και η παρέα της θα μας αποδείξουν ότι η αληθινή αγάπη, η αλληλοβοήθεια και η αιδιοδοξία μπορούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο μας σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια, χαρά, γέλιο και παιχνίδι!

Η μικρή μας Χάιντι και η παρέα της θα χρειαστούν την βοήθεια των μικρών αλλά και των ‘’μεγάλων’’ θεατών ώστε να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες , να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο με παιχνίδι γρίφων, χορό και τραγούδι

 

Η  διαδραστική παιδική παράσταση «Χάιντι – Η περιπέτεια στο δάσος», παρουσιάζεται στο Κινηματοθέατρο Δαναός, κάθε Κυριακή στις 13:00, και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

 

Η εταιρεία Θεατρική Διάδραση  έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

 

 

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός

Κείμενο: Θοδωρής Κατσαρός

Βοηθός ΣκηνοθέτηΧορογραφίες: Νάντια Αντωνίου

Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης

Σχεδιασμός – Κατασκευή σκηνικού: Ελένη Χιωτάκη

Ενδυματολογία: Μαριάννα Χατζηγιαννάκη

Παίζουν:

Νάντια Αντωνίου, Ελένη Κερολάρη, Τασούλα Μαρία Δεληγιάννη

Info

Προγραμματισμένη Πρεμιέρα: Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις 13:00

Ημέρες Παραστάσεων: κάθε Κυριακή 13:00 (από 18/09/22 έως 27/11/22)

 

Εισιτήρια: 10γενική είσοδος

Ηλεκτρονική Προπώληση: Viva.gr

https://www.viva.gr/tickets/theater/xainti-i-peripeteia-sto-dasos/

 

Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6980 79 84 69

Κινηματοθέατρο Δαναός

Λεωφόρος Κηφισίας 109, Αθήνα 11524

150m από το Μετρο – Πανόρμου

 

* Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την συλλογική υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση και δέσμευση θέσεων, σε κάθε περίπτωση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης.

 

 

 

Προβολές