Σύνοψη

Ετοιμαστείτε για μια ανεπανάληπτη κινηματογραφική εμπειρία! Μια μοναδική παγκόσμια πρεμιέρα!!!

Η ταινία θα προβληθεί ταυτόχρονα σε 500 κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο! 

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Η ταινία “Dio: Dreamers Never Die” εστιάζει στην μετάβαση του Dio από τραγουδιστή ερωτικών τραγουδιών των 50’s στα πρώτα βήματα του στην ροκ σκήνη. Από τους Elf, στην συμμετοχή του στο πασίγνωστο άλμπουμ: “Ritchie Blackmore’s Rainbow”, μέχρι να αντικαταστήσει τον θρυλικό Ozzy Osbourne στους Black Sabbath και τελικά να δημιουργήσει την δική του μπάντα και να γίνει ένα από τα απόλυτα είδωλα της ροκ σκηνής.

Το πρώτο ντοκιμαντέρ που έχει χρηματοδοτηθεί από τον ίδιο τον καλλιτέχνη. Η ταινία περιλαμβάνει πλούσιο αρχείο από την προσωπική ζωή του Dio. Φωτογραφίες και Βίντεο αποσπάσματα με την οικογένεια του, κοντινά πρόσωπα και φίλους του μεταξύ των οποίων: ο Wendy Dio, ο Tony Iommi, Geezer Butler, Glenn Hughes, Vinny Appice, Lita Ford, Rob Halford, Sebastian Bach, Eddie Trunk και Jack Black, καταφέρνει να βάλει τους θεατές μέσα στην ζωή  μιας από τις πιο αγαπημένες φιγούρες της ροκ.

Μαζί με την ταινία θα προβληθεί και μια σειρά deleted scenes,  πλάνα που κόπηκαν στο μοντάζ μόνο για τους θεατές που θα λάβουν μέρος σε αυτήν την μοναδική παγκόσμια κινηματογραφική προβολή.

Video & Photo

1 videos

Προβολές

Buy Ticket
  • 21h00