Σύνοψη

Πιστεύουμε ότι η εμπειρία του Θερινού κινηματογράφου είναι από τις πιο ευχάριστες και χαλαρωτικές που μπορεί να ζήσει ένας θεατής. Ευτυχώς, ο καιρός στην Ελλάδα μάς επιτρέπει να την απολαύσουμε.

Τρείς κινηματογράφοι: Δαναός,  Κινηματογράφος Μικρόκοσμος / Mikrokosmos Cinema και Φλοίσβος.

Μια κοινή ιδέα: Να μεταφερθεί η εμπειρία του θερινού κινηματογράφου σε μέρη όπου δεν έχει ξαναπάει.

Η ευκαιρία για το σχέδιό μας έρχεται από τα Europa Cinemas, που σε συνεργασία με το πρόγραμμα τις Media Creative Europe: ” Collaborate to Innovate” μας ενθαρρύνει και μας βοηθά να ξεκινήσουμε «τώρα». Πρώτος στόχος είναι τα μικρά από τα Δωδεκάνησα, τα οποία λόγω της γεωγραφικής τους θέσης και την κοστοβόρα πρόσβαση, καθιστούσαν ανέκαθεν αδύνατη την ύπαρξη κινηματογράφων. Δεν μπορούμε να πάμε σε όλα τα νησιά, οι συνδέσεις μεταξύ πλοίων και o χρόνος δεν μας το επιτρέπουν, οπότε ετοιμάζουμε μια διαδρομή: Λειψοί, Πάτμος, Νίσυρος, Χάλκη, Κάσος, Κάρπαθος, Κύθηρα, Ελαφόνησος, Γύθειο είναι το φετινό μας πρόγραμμα.

Η θερμή υποδοχή όλων των δημάρχων κατέστησαν δυνατό το να είμαστε σήμερα μαζί σας, με ταινίες πρώτης προβολής, με μηχανήματα εικόνας και ήχου κορυφαίας ποιότητας για να μπορέσουμε να προσφέρουμε σε όλους σας μια αληθινή εμπειρία Θερινού Κινηματογράφου. Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και τα επόμενα καλοκαίρια.

Ένας ζεστός χαιρετισμός, Η ομάδα Cinema on Wheels

Eπισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook –> Cinema on Wheels 2022 

Προβολές